Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس فتا شرق استان تهران از دستگیری خانمی خبر داد که با انگیزه انتقام‌جویی دست به انتشار تصاویر شخصی شاکیه با ایجاد صفحه‌ای با نام و مشخصات وی در شبکه اجتماعی اینستاگرام کرده بود.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، حمیدرضا سلطان‌آبادی در تشریح این خبر، اظهار کرد: خانمی با در دست داشتن مرجوعه قضائی در این پلیس حاضر شد و عنوان داشت که شخص یا اشخاصی ناشناس با سوءاستفاده از تصاویر شخصی او در شبکه اجتماعی اینستاگرام اقدام به ایجاد صفحه جعلی و مزاحمت برای وی کرده‌اند که در این خصوص پرونده اولیه تشکیل شد و موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اظهارات شاکیه و مستندات ارائه شده، کارشناسان پلیس فتا توانستند با اقدامات فنی و پلیسی عامل ایجاد مزاحمت که همسر دوست شوهر اوبود را شناسایی کنند.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: متهم در جریان بازجویی اولیه ابتدا منکر هر گونه جرم انتسابی شد ولی پس از مشاهده ادله جرم و مواجه حضوری با شاکیه لب به سخن گشود و ضمن ابراز پشیمانی انگیزه خود از این اقدام را انتقام‌جویی عنوان داشت.

وی با بیان اینکه همانند فضای حقیقی رعایت اخلاق در فضای مجازی از الزامات فعالیت کاربران محسوب می‌شود، گفت: کاربران شبکه‌های اجتماعی مجازی می‌بایست مراقب فعالیت و رفتار خود باشند و از روی انتقام‌جویی برای دیگر کاربران ایجاد مزاحمت نکنند، زیرا مزاحمت در فضای سایبر جرم است و با کاربران خاطی برابر ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی برخورد می‌شود.

سلطان‌آبادی خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت بروز مشکل و یا مشاهده جرایم رایانه‌ای می‌توانند با مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس https:‌//www.cyberpolice.ir از قسمت خدمات الکترونیکی در بخش ثبت گزارش‌های مردمی از مشاوره و راهنمایی‌های کارشناسان این پلیس در جهت رفع مشکلات احتمالی استفاده کنند.

کد خبر 513969

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلاهبرداری اینترنتی جرائم اینترنتی پليس فتا دستگیری متهم جرائم سایبری دستگیری مجرمان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق انتقام جویی پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۴۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال نبودن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک کاربران است

معاون فنی پلیس فتا فراجا گفت: فعال نکردن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک و دسترسی غیر مجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه اجتماعی و پیام‌رسان‌ها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، حسن منصوری اظهار کرد: بر اساس تجزیه و تحلیل فنی پرونده‌های قضائی و مرجوعه به پلیس فتا، مشخص است عامل اصلی هک و دسترسی غیرمجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های بومی و غیر بومی، فعال نکردن رمز تأیید دو مرحله‌ای و استفاده از رمز آسان و قابل حدس است.

وی با بیان اینکه فعال نکردن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک و دسترسی غیر مجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه اجتماعی و پیام‌رسان‌ها است، افزود: افراد کلاهبردار با سوءاستفاده از آگاهی نداشتن و سهل‌انگاری تعدادی از کاربران فضای مجازی به راحتی نسبت به هک حساب‌های کاربری آنان در پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی اقدام می‌کنند.

معاون فنی پلیس فتا فراجا با اشاره به تهدیدات و مخاطرات ایجاد دسترسی غیرمجاز به حساب‌های کاربری افراد، تصریح کرد: مجرمان سایبری پس از انجام این فرایند ضمن دسترسی به اطلاعات خصوصی و محرمانه افراد فریب خورده، زمینه اخاذی و باج‌گیری سایبری را آغاز می‌کنند.

منصوری گفت: در مرحله بعد افراد کلاهبردار با دسترسی به مخاطبان این افراد، زمینه فریب آنان را با ارسال پیامک حاوی لینک‌های آلوده، ارائه خدمات یا مساعدت مالی فراهم می‌کنند.

وی ادامه داد: افراد با استفاده از رمزهای پیچیده و غیر قابل حدس روی شبکه‌های اجتماعی، با مراجعه به قسمت تنظیمات (settings) پیام‌رسان‌های بومی و غیر بومی و داشبورد حساب ( Account) ،گزینه تأیید دو مرحله‌ای ( two- stepverification) را انتخاب و نسبت به تعیین رمز عبور و تنظیم روی ایمیل شخصی اقدام کنند.

معاون فنی پلیس فتا فراجا خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت نیاز به دریافت راهنمایی تخصصی و فنی با برقراری تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ از خدمات مشاوره‌ای این پلیس بهره‌مند شوند.

کد خبر 751709

دیگر خبرها

  • عامل ۸۰درصد دسترسی غیرمجاز به حساب کاربری کاربران چیست؟
  • کلاهبردار میلیاردی در پارس آباد به دام پلیس افتاد
  • فعال نبودن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک کاربران است
  • عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی
  • دسترسی آسان دانش آموزان به فضای مجازی عامل آسیب‌های اجتماعی نوظهور
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • عکس‌های خصوصی دختر شیرازی برای انتقام گیری پخش شد!