Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «سعد الحریری» از هفت ماه پیش مأمور به تشکیل دولت جدید لبنان شد و برخی پیچیدگی‌ها باعث شد تا کنون از امر محقق نشود. هفته جاری برخی گمانه‌زنی‌ها در باره احتمال انصراف وی از تشکیل کابینه مطرح شد و تا به امروز (چهارشنبه) هنوز موضوع جدیدی در این زمینه اعلام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین ارتباط منابع وابسته به دوگانه شیعی «امل» و «حزب‌الله» به روزنامه لبنانی «البناء» گفتند که هماهنگی میان دو طرف از طریق «خلیلَین» یعنی «حسین الخلیل» معاون سیاسی دبیرکل حزب‌الله و «علی حسن خلیل» معاون نبیه بری ادامه دارد تا موضع مناسب گرفته شود.

این منابع افزودند: ادامه این وضعیت ممکن نیست و باید حداقل اقداماتی سریع در سطح اجتماعی، معیشتی و اقتصادی برای فیصله دادن به این بحران و جلوگیری از فروپاشی کامل برداشته شود تا زمانی که دولت جدید تشکیل بشود.

آنها تأکید کردند: لبنان همچنان تحت محاصره اقتصادی آمریکایی-غربی-اروپایی-خلیجی-عربی و بر هم زدن راه‌حل‌های سیاستی و دولتی است.

منابع دوگانه شیعی اعلام کردند: این قوای خارجی لبنان را میان مقاومتی که با پروژه‌های خارجی مقابله و پیروزی‌هایی را محقق کرده و فروپاشی اقتصادی مختار گذاشته‌اند.

آنها تصریح کردند که لبنان وارد مرحله مراقبت‌های ویژه اجتماعی و مالی شده و هیچ راه‌حلی در افق پیرامون انعکاس تسویه‌حساب‌های منطقه‌ای و بین‌المللی بر لبنان دیده نمی‌شود.

این منابع هشدار دادند، اقداماتی که احزابی لبنان برای کمک به شهروندان جهت ایستادگی کرده‌اند نمی‌تواند خلأ ناشی از عدم تشکیل دولت را پر کند و باید با تسویه‌حساب‌های سیاسی، دولتی مورد حمایت منطقه‌ای و بین‌المللی برای نجات لبنان از فروپاشی تشکیل شود.

دیروز ، دفتر اطلاع رسانی رئیس جمهور لبنان با صدور بیانیه‌ای از کسانی غیر از نخست وزیر مکلف که درباره روند تشکیل کابینه جدید لبنان نظر می‌دهند، خواست در این خصوص به مفاد قانون اساسی پایبند باشند (جزئیات بیشتر).

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: سعد الحریری مقاومت حزب الله امل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۷۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه

عضو هیات نمایندگان اتاق ایران، گفت: باید کارگروه‌های تأمین مالی به همت اتاق‌های استانی تشکیل شود تا زمینه استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه برای تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی فراهم آید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اتاق بازرگانی ایران، محمد خاکی، عضو هیات نمایندگان اتاق ایران، با اشاره به وضعیت نامناسب منابع مالی بانک‌ها و تلاش آنها روی اعطای تسهیلات تکلیفی، پیشنهاد ایجاد کارگروه‌های تأمین مالی استانی به همت اتاق‌های سراسر کشور را مطرح کرد. این کارگروه‌ها توان هدایت بنگاه‌ها به سمت استفاده بهینه از منابع بازار سرمایه را دارند.

رئیس اتاق خرم‌آباد  ضمن تأکید بر اهمیت نقش بازار سرمایه در تأمین منابع مالی موردنیاز بنگاه‌های اقتصادی تصریح کرد: در گذشته واحدهای اقتصادی وابستگی خاصی به منابع بانکی داشتند؛ اما امروز ظرفیت‌های بازار سرمایه به حدی است که می‌توان از میزان اینم وابستگی بکاهیم و سراغ روش‌های جدید تأمین مالی برویم.

به اعتقاد او باید از روش‌های سنتی عبور کرد و به کمک شیوه‌های جدیدی که در سطح دنیا رایج است، منابع موردنیاز بنگاه‌های اقتصادی را تأمین کنیم.

این فعال اقتصادی ادامه داد: چند سالی است که به دلیل شرایط اقتصادی حاکم، سیاست‌های بانک مرکزی به سمت سیاست‌های انقباضی پیش رفته و همین عامل موجب شده تا بانک‌های عمل نتوانند پاسخ‌گوی نیاز بنگاه‌های اقتصادی و حتی پروژه‌های شهرداری باشند. در واقع بانک‌ها تنها تا 80 درصد منابع خود را می‌توانند در قالب تسهیلات بپردازند و از آنجا که سیاست‌های انقباضی مطرح است، مانند گذشته نمی‌توانند در تأمین منابع بنگاه‌ها نقش بازی کنند.

رئیس اتاق خرم‌آباد، متناسب با کم‌رنگ شدن نقش بانک‌ها در پروسه تأمین مالی و از طرفی نیاز مبرم واحدهای اقتصادی به نقدینگی جدید، پیشنهاد داد: کارگروه‌های تأمین مالی استانی به همت اتاق‌های سراسر کشور و با حضور نماینده یک شرکت کارگزاری، مدیران سازمان‌های دولتی مربوطه، نماینده شهرداری و نمایندگان اتاق شکل بگیرند و در راستای هدایت صاحبان پروژه‌های تجاری و اقتصادی به استفاده از بازار سرمایه، حرکت کنند.

خاکی تصریح کرد: ظرفیت این کارگروه در این است که متقاضیان منابع مالی را در استفاده از بازار سرمایه راهنمایی کنند تا آنها بتوانند از بهترین و مناسب‌ترین روش تأمین مالی بهره ببرند. از طرفی این کارگروه‌ها باید به صورت استانی فعالیت کنند چراکه صنایع و ظرفیت‌های هر استان با استان دیگر متفاوت است.

رئیس اتاق خرم‌آباد تأکید کرد: دبیرخانه این کارگروه می‌تواند در اتاق و ذیل دبیرخانه شورای گفت‌وگوی استانی، شکل بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تداوم حملات موشکی و پهپادی حزب‌الله لبنان
  • حمله ترکیبی حزب‌الله لبنان به موضع صهیونیستی «المالکیه»
  • پرواز بالن جاسوسی رژیم صهیونیستی در بخش غربی مرز با لبنان+فیلم
  • بمباران سنگین شهرک خیام+فیلم/ شلیک ۱۰ موشک از سوی حزب الله
  • حزب‌الله پاسخ حملات اسرائیل را داد
  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • حمله پهپادی حزب الله لبنان به پایگاه «المطله»
  • حمله موشکی حزب‌الله به مقر فرماندهی لشکر اسرائیل در جولان
  • رسانه اسرائیل : حزب الله یک هزار و ۵۰۰ موشک به اسرائیل شلیک کرده است
  • حمله موشکی حزب‌الله لبنان به «مرگلیوت»