Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور گفت:ازدواج‌های زودهنگام بار زیادی به سلامت نظام خانواده وارد می‌کند و در نهایت منجر به فروپاشی شود.

به گزارش ایمنا، بهزاد وحیدنیا عصر جمعه با بیان اینکه ازدواج‌های نافرجام بار زیادی به سلامت نظام خانواده وارد می‌کند، اظهار کرد: تعارضات به عنوان یکی از دلایل طلاق در ازدواج‌های زودهنگام و ناپخته به میزان فراوانی مشاهده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از دلایل این تعارضات را نبود یا کافی نبودن دانش و مهارت‌های فردی و اجتماعی عنوان کرد و افزود: بهزیستی برنامه‌های حمایتی و ارتقایی پیش از ازدواج را دارد و دختران می‌توانند از طریق دریافت یاری‌برگ مشاوره برای افراد نیازمند، مراجعه به مراکز مشاوره و تماس با ۱۴۸۰ در این زمینه خدمات لازم را دریافت کنند.

مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور گفت: افزایش مهارت‌های فردی و اجتماعی و دانش دختران می‌تواند به آنان کمک کند تا انتخاب بهتری داشته باشند هرچند که می‌دانیم بخشی از این ازدواج‌ها تحت تصمیم خود دختران نیست.

ثبت ازدواج بیش از هفت هزار دختر زیر ۱۴ سال در کشور

وی تصریح کرد: بر اساس گزارش فصلی مرکز آمار ایران، طی سه ماه نخست سال جاری ازدواج بیش از هفت هزار دختر زیر ۱۴ سال در کشور ثبت شده که بخشی از این ازدواج‌ها به دلایل مشکلات اقتصادی، رویکردهای بومی-قبیله‌ای و دیگر مسائل اجتماعی رخ داده است.

مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: معمولاً ازدواج‌های زودهنگام با مردان دارای چندهمسر یا با سنین بالاتر از ۳۵ سال اتفاق می‌افتد. علاوه برآن دختران در سنین کم در نوع ارتباطات عاطفی و هیجانی مشکلات مشکلاتی دارند و ممکن است بخشی از دوره زندگی خود (کودکی) را تجربه نکنند.

تاکید بر اهمیت بررسی عوامل مؤثر در ازدواج

وحیدنیا با تاکید بر اهمیت بررسی عوامل مؤثر در ازدواج، گفت: البته از سوی دیگر در نگاه مثبت به ازدواج‌های زودهنگام اگر دختران به بلوغ اجتماعی و عاطفی رسیده باشند، حمایت‌های خانواده می‌تواند بسیار مؤثر باشد، از رویکرد سبب‌شناسی به نظر می‌رسد زمینه پدیداری خانواده و تصمیمی که منجر به انتخاب می‌شود در زندگی پس از ازدواج بسیار مؤثر است.

منبع: ایرنا

کد خبر 468756

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان بهزیستی كودك همسری ازدواج ازدواج زودهنگام شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ازدواج های زودهنگام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۳۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام

فرمانده انتظامی ایلام ، با اشاره به اینکه بیش از ۱۴هزار و ۷۴۷ پرونده قضائی به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری های سطح استان ارجاع شده است،گفت:بیش از ۷۸ درصد از پرونده های ارجاعی به مراکز مشاوره پلیس ایلام منجر به مصالحه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، سردار جمال سلمانی اظهار داشت:مراکز مشاوره پلیس در عرصه کاهش آسیب‌ها و جرائم اجتماعی و افزایش سطح امنیت روانی در جامعه گام‌های موثری برداشته و قطعا با پای کار آمدن سازمان های حمایتی و دخیل در حوزه آسیب های اجتماعی و بهره گیری از ظرفیت علمی دانشگاه ها و مراکز پژوهشی می توان به صورت گسترده و علمی در حوزه شناسایی و مقابله با آسیب های اجتماعی ورود کرد.

وی اضافه کرد: با همت و پشتکار مشاوران ومددکاران اجتماعی فرماندهی انتظامی استان تعداد11 هزار و 289 پرونده ضمن صلح و سازش از چرخه کار قضائی خارج شده است.

این مقام انتظامی با بیان اینکه 78 درصد از پرونده های ارجاع شده به مراکز مشاوره منجر به صلح و سازش شده است،اظهار کرد: ایجاد مراکز مشاوره پلیس در راستای رویکرد جامعه محوری پلیس راه اندازی شده اند.

فرمانده انتظامی استان ایلام تصریح کرد:هر قدر بتوان با رویکرد فرهنگی و آموزشی مسائل و معضلات اجتماعی راحل و فصل کرد به همان میزان بار انتظامی در جامعه نیز کاهش خواهد یافت.

به گزارش تسنیم، همشهریان عزیز می توانند با شماره گیری شماره 096580 ضمن ارتباط با کارشناسان مرکز مشاوره از خدمات مشاوره روان‌شناختی، خانوادگی، ازدواج، تربیتی، فردی، تحصیلی، شغلی، گزینش و استخدام، بهره مند شوند.

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • بهزیستی آسیب‌های اجتماعی نوظهور را شناسایی کند‌
  • جمهوری اسلامی دختران و زنان را محور خانواده و دارای نقش موثر اجتماعی می‌داند
  • زاکانی: شما دختران آینده ایران را می‌سازید / رییسی: معتقدیم زنان هم باید محور خانواده باشند و هم در عرصه اجتماعی نقش‌آفرین باشند
  • نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها
  •  ۷۰۰ خانواده دارای فرزندان چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند