Web Analytics Made Easy - Statcounter

عنابستانی در گفت وگو با دانا اظهار کرد: مسأله افزایش قیمت سکه باید باعث شود تا به سمت ازدواج آسان حرکت کنیم و این ازدواج مورد تایید ائمه اطهار(ع) است.

نماینده مردم سبزوار و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به زندانی شدن برخی از بدهکاران مهریه اظهار کرد: اگر بدهکاران مهریه توان پرداخت آن را نداشته باشند نباید به زندان بروند؛ زندان و حبس برای زمانی است که فرد از پرداخت دین خودداری کند و معلوم شود که مالی برای پرداخت داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اصغر عنابستانی، با بیان اینکه باید شرایط تقسیط مهریه فراهم شود، تأکید کرد: دادگاه ها بحث تقسیط مهریه‌ها را به روز کنند؛ امروز دادگاه‌ها با دادخواست زوج در پرداختی‌های مهریه تجدید نظر کنند چرا که پرداخت حتی یک سکه در ماه از توان افراد خارج است.


وی خواستار ترویج ازدواج آسان در جامعه شد و گفت: مسأله افزایش قیمت سکه باید باعث شود تا به سمت ازدواج آسان حرکت کنیم و این ازدواج مورد تایید ائمه اطهار(ع) است.


نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از رفتار برخی خانواده‌ها در قبال وثیقه قرار دادن مهریه در ازدواج؛ بیان کرد: متاسفانه در طول سالهای اخیر مهریه را به عنوان وثیقه ازدواج قرار داده ایم این درحالی است که مهریه باید به گونه بذل و بخشش در زندگی زوجین جاری باشد تا ازدواج ها تداوم یابد.


عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با ارائه راهکارهایی برای کاهش سقف مهریه در جامعه، عنوان کرد: باید اقدامات فرهنگی برای کاهش سقف مهریه صورت بگیرد و مهریه باید به گونه ای باشد که زوج توان پرداخت آن را در همان ایام ازدواج داشته باشد.


وی یادآور شد: مهریه حضرت زهرا(س) همان زره ای بود که ایشان برای تهیه جهیزیه آن را فروخت؛ در حقیقت در ازدواج اسلامی زوج، مهریه را در همان روزهای اول زندگی پرداخت می کند و زوجه نیز آن را در زندگی هزینه می‌کند؛ این شیوه مورد پسند ائمه اطهار(ع) است.


عنابستانی با انتقاد از نگاه ابزاری برخی خانواده‌ها به مهریه؛ تصریح کرد: برخی خانواده ها که مهریه بالا در ازدواج را طلب می کنند، باید بدانند مهریه و سکه نمی تواند وثیقه تأمین زندگی زوجین باشد. چرا که این روش اشتباه است و امروزه خطرات آن را در جامعه می توان دید.


این نماینده مجلس تأکید کرد: اگر ضرورت تصویب قانون برای تغییر شرایط مهریه لازم باشد به طور قطع کمیسیون اجتماعی مجلس اقدام خواهد کرد چرا که برخی ازدواج ها به دلیل همین مهریه‌ها منجر به طلاق می‌شوند.

انتهای پیام/ا

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۰۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حسن منصوری معاون فنی پلیس فتا فراجا گفت: بر اساس تجزیه و تحلیل فنی پرونده‌های قضائی و مرجوعه به پلیس فتا، مشخص است عامل اصلی هک و دسترسی غیرمجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان های بومی و غیر بومی عدم فعال سازی رمز تأیید دو مرحله‌ای و استفاده از رمز و پسوردهای آسان و قابل حدس است.

این مقام مسؤول ادامه داد: افراد کلاهبردار با سو استفاده از عدم آگاهی و سهل انگاری تعدادی از کاربران فضای مجازی به راحتی نسبت به هک حساب‌های کاربری آنان در پیام‌رسان ها و شبکه‌های اجتماعی اقدام می‌کنند.

وی با اشاره به تهدیدات و مخاطرات ایجاد دسترسی غیر مجاز به حساب‌های کاربری افراد، افزود: مجرمان سایبری پس از انجام این فرایند ضمن دسترسی به اطلاعات خصوصی و بعضاً محرمانه افراد، فریب خورده؛ زمینه اخاذی و باج‌گیری سایبری را آغاز می‌کنند.

معاون فنی پلیس فتا فراجا در ادامه ضمن توضیح ارتکاب این شگرد توسط افراد سود جو گفت: در مرحله بعد افراد کلاهبردار با دسترسی به مخاطبان این افراد، زمینه فریب آنان را با ارسال پیامک حاوی لینک‌های آلوده، ارائه خدمات و یا مساعدت مالی فراهم می‌کنند.

سرهنگ منصوری از عموم مردم خواست با استفاده از رمزهای پیچیده و غیر قابل حدس بر روی شبکه‌های اجتماعی ، با مراجعه به قسمت تنظیمات (settings) پیام‌رسان های بومی و غیر بومی و داشبورد حساب ( Account) گزینه تأیید دو مرحله‌ای ( two- stepverification) را انتخاب کرده و نسبت به تعیین رمز عبور و تنظیم بر روی ایمیل شخصی اقدام کنند.

این مقام سایبری به هموطنان توصیه کرد: در صورت نیاز به دریافت راهنمایی تخصصی و فنی با برقراری تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ از خدمات مشاوره‌ای این پلیس بهره مند شوند.

کد خبر 6100186

دیگر خبرها

  • عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی
  • مهریه ای که قانونی نیست | رمز ارز رو کی داده، کی گرفته!؟
  • نرخ رشد جمعیت در استان گلستان در وضعیت «بحرانی» قرار دارد
  • این افراد می‌توانند دو بار وام ازدواج بگیرند
  • چطور می توان فشارخون بالا از روی انگشتان تشخیص داد؟
  • الگوی نظام‌ بهره‌برداری کشاورزی عامل افزایش بهره‌وری آب و خاک است
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • ایستادگی بر سر ارزش‌ها عامل پایداری نظام در مقابل توطئه‌ است
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • ایلام از استان‌های برتر کشور در پرداخت وام ازدواج است