Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر توانمندسازی زنان و خانواده سازمان بهزیستی کشور از اجرای برنامه «مراقبت از خانواده» برای زنان سرپرست خانوار به منظور جلوگیری از فروپاشی خانواده آنها بدلیل فقر و مشکلات اجتماعی خبر داد.

فاطمه عباسی در گفت‌وگو با ایسنا، ‌با بیان اینکه تا پیش از این در سازمان بهزیستی کشور برنامه کاهش فقر قابلیتی اجرا می‌شد، گفت: این برنامه از امسال ارتقاء پیدا کرده و با رویکرد «مددکاری جامعه‌ای» ‌برای کاهش فقر برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد نحوه اجرای طرح مذکور افزود: این طرح براساس همکاری با کلینیک‌های مددکاری انجام می‌شود، به طوریکه مددکاران بین مردم و به ویژه زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی که در محلات آسیب‌پذیر هستند می‌روند و مورد به مورد آنها را نیازسنجی می‌کنند.

مدیرکل دفتر توانمندسازی زنان و خانواده سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه بعد از این مرحله برنامه‌های لازم ‌تدوین می‌شود، تصریح کرد: برای این زنان سرپرست خانوار برنامه مداخله‌ای اجرا خواهد شد. این طرح به تازگی شروع شده است.

عباسی در ادامه به طرح مراقبت از خانواده اشاره کرد و گفت: این طرح در تلاش است تا کاری کند که خانواده به دنبال فقر از هم پاشیده نشود. مشکلات این خانواده‌ها ناشی از فقر یا مسائل دیگری هستند که باید قبل از تبدیل شدن به یک آسیب اجتماعی مورد توجه قرار گیرد.

وی در خصوص طرح مراقبت از خانواده توضیح داد: زیر مجموعه این طرح تمام بسته‌های حمایتی تعریف شده است تا خانواده زنان سرپرست خانوار سالم و موثر باقی بماند. دلیل توجه به این موضوع این است که اگر از یک زن سرپرست خانوار به خوبی حمایت نشود در آینده ممکن است تبدیل به یک فرد آسیب دیده اجتماعی شود، حتی کودک این خانواده‌ها به سادگی ممکن است تبدیل به یک‌ کودک کار شود.

به گفته عباسی، در مجموع ۲۵۰ هزار خانوار زن سرپرست شامل ۴ گروه زنان دارای همسر متوفی، زنان مطلقه، زنان دارای همسر از کارافتاده و دختران و زنان خود سرپرست تحت پوشش بهزیستی هستند و طرح برای اولین بار از امسال اجرا می‌شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنان سرپرست خانوار سازمان بهزیستی زنان سرپرست خانوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۳۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد کمربند سبز در اطراف شهر برای جلوگیری از حاشیه نشینی

استاندار فارس گفت: ایجاد کمربند سبز در اطراف شهر جزء فراموش نشدنی اقدامات در زمینه جلوگیری از حاشیه نشینی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری، محمد هادی ایمانیه روز _ سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جلسه قرارگاه اجتماعی استان که در سالن شهید سلیمانی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: شورای اجتماعی کشور همواره مورد توجه خاص مقام معظم رهبری بوده است؛ دولت سیزدهم نیز با جدیت به این مسأله می‌پردازد.

وی با تصریح بر اینکه پیشنهادات باید به صورت کمی و دارای زمانبندی اجرایی به تصویب برسد، افزود: قرارگاه، مسئول سیاست‌گذاری و رصد اجرای سیاستگذاری‌ها است پس باید در هر ده عرصه معنویت و اخلاق، هویت محلی، کالبدی و زیرساختی، اقتصادی و معیشتی، خدمات اجتماعی، سبک زندگی، علمی تربیتی، امنیتی انتظامی، حقوقی قضائی، سلامت اجتماعی و بهداشت، یک مسئول و سرتیم مشخص شود تا ضمن هم افزایی و جلوگیری از موازی کاری برای رسیدن به اهداف حرکت کرد.

نماینده عالی دولت در فارس همچنین بر ضرورت استفاده از تجهیزات و امکانات موجود، تأکید کرد: مسئول تأمین اعتبار برای هر حوزه به طور طبیعی تیم متولی است و در قرارگاه اجتماعی تنها هماهنگی‌ها صورت می‌پذیرد.

ایمانیه ادامه داد: سرتیم‌ها یک دستیار مردمی هم داشته باشند تا با استفاده از ظرفیت‌های گروه‌های مردمی گام محکم‌تری برای محرومیت زدایی برداشته شود.

وی ایجاد کمربند سبز در اطراف شهر را جز فراموش نشدنی اقدامات در زمینه جلوگیری از حاشیه نشینی دانست و تصریح کرد: جلسات مربوط به محلات کم برخوردار حاشیه شهر با جلسات مربوط به محلات موجود در سطح شهر باید تفکیک شوند. همچنین نباید روستاهای اطراف و حاشیه شهر گسترش یابند و همزمان برای رفع محرومیت از چهره این مناطق باید جهاد گونه تلاش کرد.

استاندار فارس با اشاره به اینکه برای پیشگیری از ایجاد حاشیه نشینی و مهاجرت معکوس باید کارهای علمی و کارشناسی انجام شود، اضافه کرد: به طور قطعی الگوهای جهانی در این زمینه وجود دارد و در گام اول وضعیت موجود تعیین می‌شود و سپس بر اساس هدف، برنامه‌ریزی انجام و برای تحقق آن گام بر می‌داریم.

کد خبر 751586

دیگر خبرها

  • مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو منصوب شد
  • لزوم ایجاد کمربند سبز در اطراف شهر برای جلوگیری از حاشیه نشینی
  •  ۷۰۰ خانواده دارای فرزندان چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • دستور سرپرست فرمانداری ملارد برای برخورد با انشعابات غیرمجاز
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • اختصاص زمین به خانوار‌های حائز شرایط جوانی جمعیت
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • جلوگیری از هدر رفت آب با مسدود کردن یکی از دهنه های خروجی در تالاب بامدژ