Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-08@21:50:13 GMT

بنیان سیاسی و اجتماعی اسرائیل در حال فروپاشی است

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۷۷۱۹۸

بنیان سیاسی و اجتماعی اسرائیل در حال فروپاشی است

رژیم صهیونیستی در حالی به هفتاد و دومین سالروز تأسیس خود که با نام «یوم النکبه» در جهان عرب و اسلام شناخته می‌شود (۱۵ می) نزدیک می‌شود که با بحران‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، بهداشتی و نظامی و هم چنین اجتماعی رو به رو است.

این رژیم علاوه بر آنکه در بعد نظامی در برابر گروه‌های مقاومت نتوانسته دستاوردی از خود نشان دهد بلکه در بعد داخلی و سیاسی نیز اختلافات میان جریان‌های سیاسی به قدری است که تشکیل کابینه جدید این رژیم را با یک بحران بی سابقه در سایه برگزاری چندین دور پیاپی از انتخابات پارلمانی رو به رو کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 در خصوص سالگرد تأسیس رژیم غاصب صهیونیستی و اوضاع کنونی این رژیم مصاحبه‌ای با «محمد نصرالله» نماینده پارلمان لبنان و عضو دفتر سیاسی جنبش امل انجام داده که به شرح زیر است.

*به نظر شما اوضاع کنونی رژیم صهیونیستی در آستانه گذشت ۷۲ سال از تأسیس آن و آینده این رژیم چگونه است؟

به نظر من اسرائیل به سمت نابودی و زوال حرکت می‌کند. نمی‌توان یک رژیمی را تصور کرد که خود را به سرزمینی تحمیل کرده که متعلق به آن نیست و تلاش کند در میان گروه‌هایی از سراسر جهان اتحاد ایجاد کند بلکه این اتحاد تنها از طریق یک قدرت خارجی محقق می‌شود بنابراین نمی‌توان بقای این رژیم را تصور کرد و این مسأله محال است.

شاید دلیل بقای این رژیم تاکنون، ضعف طرف مقابل یعنی طرف عربی بوده که از وظیفه خود در خصوص آزاد سازی فلسطین سر باز زده است؛ اما ملت‌ها نظر خود را در خصوص لزوم قرار گرفتن حول محور مقاومت تحمیل خواهند کرد و هر روز که می‌گذرد شاهد پیشرفت بیشتر این محور و کاهش فرصت بقا برای رژیم صهیونیستی هستیم.

*به نظر شما چالش‌های کنونی رژیم صهیونیستی در داخل و خارج آن چیست؟

تأسیس رژیم صهیونیستی در منطقه ما نقش مهمی در تضعیف جهان عرب و اسلامی داشته است. بعد از اخراج ساکنان فلسطین از این سرزمین، یهودیان صهیونیست از سراسر جهان و با تابعیت‌های مختلف به فلسطین احضار شدند در واقع شاهد هیچ اتحاد اجتماعی در میان آن‌ها نیستیم.

اسرائیل بعد از گذشت ۷۲ سال از تأسیس آن با ۲ بحران مهم رو به رو است نخست فروپاشی داخلی و عدم قدرت در تشکیل کابینه و برگزاری انتخابات پیاپی. تل‌آویو نمی‌تواند منکر شکست در نظام سیاسی خود که تاکنون نتوانسته ثبات را محقق کند باشد. این مسأله یادآور این آیه قرآنی است که «تحسبهم جمیعاً وقلوبهم شتی ذلک بأنهم قوم لا یعقلون».

بحران دوم، افزایش و تقویت مخالفت‌ها با وجود رژیم صهیونیستی در منطقه و جهان و در واقع همان محور مقاومت از تهران تا فلسطین به شمار می‌رود. مقاومت فلسطین نوک پیکان مبارزه برای آزاد سازی کامل فلسطین به شمار می‌روند؛ به ویژه آنکه نظریه ارتش شکست ناپذیر اسرائیل که برای مدتی بر فرهنگ عربی سایه افکنده بود برای همیشه از بین رفته است. این مسأله به دست مقاومت لبنان و سلسله شکست‌هایی که بر دشمن صهیونیستی در سال‌های ۱۹۸۲ و ۲۰۰۰ و ۲۰۰۶ وارد آورد محقق شد.


*نظر شما در خصوص سیاست بازداشت و به شهادت رساندن فلسطینی‌ها توسط رژیم صهیونیستی برای ترساندن آن‌ها چیست؟

سیاست بازداشت و به شهادت رساندن که توسط دشمن صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها و با هدف ترساندن آن‌ها اعمال می‌شود هیچ نتیجه‌ای نداده است چرا که شاهد تقویت قدرت مقاومت فلسطین با وجود تمام درد‌ها و رنج‌های ملت فلسطین و حملات علیه آن‌ها و بازداشت آن‌ها هستیم.

شرایط کنونی ساکنان نوار غزه بیانگر میزان پایداری و مقاومت آن‌ها و تسلیم نشدن در برابر دشمن صهیونیستی است. این بدان معنی است که سیاست خشونت از سوی اسرائیل شکست خورده و افزایش روز افزون قدرت سیاسی و نظامی مقاومت فلسطین بیانگر وجود یک آینده روشن به نفع آرمان فلسطین در این نبرد است.

*به نظر شما بحران سیاسی کنونی در رژیم صهیونیستی تا چه حد جدی تلقی می‌شود؟

بحران سیاسی کنونی در رژیم صهیونیستی منعکس کننده عمق اختلافات میان احزاب و شخصیت‌های اصلی این رژیم است که آشکارا تک روی و اقدامات انفرادی در اداره بحران‌ها را نشان می‌دهد به اضافه آنکه اسرائیلی‌ها، متحد نیستند و متشکل از چند تابعیت به شمار می‌روند.

گروه‌های سیاسی در این رژیم تا حد تعطیل کردن زندگی سیاسی به مدت یک سال با وجود چالش‌های بی‌شمار اسرائیل پیش رفتند؛ چالش‌هایی که مهم‌ترین آن‌ها افزایش قدرت مقاومت است.

این مقاومت تنها به لبنان و فلسطین منحصر نیست بلکه ملت‌های عربی به دنبال باز کردن راهی در جلوی خود برای تأیید مقاومت علیه دشمن صهیونیستی هستند. رژیم صهیونیستی در آینده شاهد فروپاشی بیشتر بنیان سیاسی و اجتماعی خود خواهد بود.

*نقش انگلیس و آمریکا در حمایت از تأسیس رژیم صهیونیستی را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

نقش آمریکا و انگلیس در واقع یک نقش، ولی در ۲ دوره زمانی بوده است. نخست انگلیس و بعد آمریکا این نقش‌ها را ایفا کردند به ویژه آنکه آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم مدعی رهبری جهان شد.

آمریکا امروز برای تکمیل پروژه انگلیس تلاش می‌کند و تضمین امنیت رژیم صهیونیستی را بر گردن خود می‌داند چرا که این رژیم تأمین کننده منافع استراتژیک آمریکا و کشور‌های غربی در جهان عرب و اسلام است.

به همین دلیل حمایت از تل‌آویو را در رأس اولویت‌های خود در زمینه‌های سیاسی و نظامی و اقتصادی قرار داده است. رژیم صهیونیستی بیشترین کمک‌های آمریکا را در تمام زمینه‌ها دریافت می‌کند و در جریان جنگ‌های این رژیم با اعراب از جمله در جنگ ۲۰۰۶، آمریکا با کمک انگلیس پل هوایی برای انتقال سلاح به آن (موشک‌های پیشرفته و هوشمند) ایجاد می‌کند.

*قدرت بازدارنده رژیم صهیونیستی در برابر محور مقاومت را چگونه می‌بینید و آیا هزینه‌هایی که این رژیم برای محافظت از خود از جمله خرید سامانه گنبد آهنین پرداخت کرده مؤثر بوده است؟

نتایج عملی جنگ علیه لبنان و غزه جواب کاملاً مشخصی برای شکست سامانه گنبد آهنین در برابر موشک‌های مقاومت دارد. بسیاری از کارشناسان سؤالات زیادی در خصوص فایده این سامانه می‌پرسند در حالی که مقاومت لبنان و فلسطین می‌تواند هزاران موشک شلیک کند به عنوان مثال از لبنان موشک‌هایی شلیک شد که به شهر‌های الخضیره و العفوله رسید.

این موشک با طی مسافت طولانی در صحت و سلامت به اهداف خود برخورد کردند. ما مطمئن هستیم که روند درگیری نظامی در آینده به نفع مقاومت خواهد بود چرا که مقاومت نه تنها هر سال بلکه هر روز به دنبال تقویت قوای نظامی خود برای رویارویی با اسرائیل است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: انگلیس ایالات متحده آمریکا رژیم صهیونیستی پارسی خبر رژیم صهیونیستی دشمن صهیونیستی نظر شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۷۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام‌ها و پیامدهای موافقت «حماس» با پیشنهاد «آتش‌بس»

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، به محض اینکه جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) شامگاه دوشنبه از موافقت خود با پیشنهاد میانجیگران مصری و قطری برای آتش‌بس در نوار غزه خبر داد، واکنش‌های متوالی به این موضع‌گیری ایجادشد. ایالات محده آمریکا از زبان «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی این کشور اعلام کرد که این کشور منتظر پاسخ حماس بوده، ولی نمی‌دانسته است که آنها چه زمانی پاسخ می‌دهند، تا اینکه خبر فوری را در شبکه الجزیره مشاهده کردند.

«هیثم عبده» مسئول جبهه مردمی برای آزادی فلسطین در لبنان، یکی از گروه‌های تشکیل دهنده سازمان آزادیبخش فلسطین(ساف) در گفت‌گو با «قدس پرس» خاطر نشان کرد این موافقت، تاکیدی بر شکست رژیم صهیونیستی در جنگ علیه نوار غزه و همه ابعاد نظامی و سیاسی است.

پشتوانه مردمی مقاومت، نقش اساسی در به شکست کشاندن دشمن دارد
وی افزود: ایستادگی و شجاعت مقاومت فلسطین در پاسخ و مقابله با جنگ نسل‌کشی که ارتش رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه به راه انداخته و پشتوانه مردمی مقاومت، نقش اساسی در به شکست کشاندن اهداف ارتش رژیم اشغالگر ایفا کرده است و سبب شده تا این رژیم از بسیاری از خواسته‌های خود عقب‌نشینی کند.

عبده گفت: رژیم شکست خورده صهیونیستی نتوانست اراده مقاومت فلسطین را درهم بشکند و به هدف خود در نابودی و درهم شکستن مقاومت و بازگرداندن اسیرانش دست نیافت و ناکام ماند، همچنین موفق به کوچاندن مردم فلسطین از نوار غزه نشد.

«یوسف موسی» عضو جنبش جهاد اسلامی فلسطین هم گفت: اعلام موافقت جنبش حماس با پیشنهاد آتش بس، رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا را به گوشه رینگ برد و توپ را در زمین آنها انداخت، این در حالی بود که آنها پیش از این، توپ را در زمین مقاومت می‌انداختند.

وی افزود: اکنون می‌دانیم بگوییم که مقاومت با هوشمندی سیاسی خود توانست توپ را به زمین طرف مقابل پرتاب کند و تمام بهانه‌هایی را که آنها با متهم کردن مقاومت به مانع تراشی در مسیر توافق آتش‌بس می‌پرداختند، بی‌اثر کند.

عضو جهاد اسلامی فلسطین خاطر نشان کرد: این موافقت، پیروزی و بیان آشکار وحدت و یکپارچگی مقاومت در برابر شکاف گسترده در صفوف تصمیم‌گیرندگان رژیم صهیونیستی است، این موافقت به مثابه بمب قدرتمندی است که مقاومت به سمت رژیم صهیونیستی پرتاب کرده و پیامدهای آن را در ساعات آینده خواهیم دید، خواه رژیم صهیونیستی موافقت کند یا موافقت نکند، پیامدهای فاجعه‌باری برای این رژیم و ادامه دولت و ائتلاف حاکم آن به همراه خواهد داشت.

موافقت با پیشنهاد آتش‌بس به معنای شکست کوبنده اشغالگران است
وی تاکید کرد: موافقت با پیشنهاد آتش‌بس در یک کلام به معنای شکست کوبنده اشغالگران و ناکامی آنها در دستیابی به هر یک از اهدافشان است و در صورت موافقت نتانیاهو، بن گویر(وزیر امنیت داخلی) و اسموتریچ دیگر وزیر کابینه فورا تهدید به انحلال کابینه(از طریق پایان دادن به ائتلاف خود با نتانیاهو) خواهند کرد.
 
«عبدالمجید العوض» عضو شورای سیاسی جنبش حماس در لبنان خاطر نشان کرد: ما از طریق رایزنی با گروه‌های مقاومت فلسطین، تعامل مثبتی با تمام میانجیگران و پیشنهاد از خود نشان دادیم، هدف ما پایان تجاوزات و عقب نشینی ارتش رژیم اشغالگر و بازگشت و تردد آزاد مردم ما و از بین بردن آثار جنگ وحشیانه و نیز دستیابی به یک قرارداد مبادله جدی درباره اسیران است.

وی افزود: ما با پیشنهاد موافقت کردیم و توپ اکنون در زمین رژیم صهیونیستی است، مقاومت همچنان قادر است بهای تجاوزات اشغالگران را به آنها تحمیل کند و نکته دیگر اینکه روند کلی اوضاع به نفع مسئله مبارک فلسطین است.

مرحله پساجنگ را مقاومت مشخص می‌کند
عضو حماس تصریح کرد: نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در تحقق اهداف اعلام شده خود در این جنگ شکست خورده و حماس به عنوان یک قدرت اساسی باقی مانده و مرحله پساجنگ را مقاومت مشخص می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: مقاومت فلسطین همچنان به جانفشانی‌ها و فداکاری‌های ملت و جراحات آنها و تحقق آرزوهای آنها و تقویت توانمندی خود برای از بین بردن اشغالگری پایبند خواهد ماند.
 
جنبش حماس اعلام کرد که موافقت خود با پیشنهاد میانجیگران مصری و قطری درباره آتش بس در نوار غزه را به آنها ابلاغ کرده است.

بر اساس بیانیه شامگاه دوشنبه جنبش حماس، اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس تلفنی با شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر و عباس کامل رئیس سازمان اطلاعات مصر گفت‌وگو و موافقت حماس با پیشنهاد آنها درباره آتش‌بس را اعلام کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر گذشته همچنان به تجاوزات خود به نوار غزه با حمایت آمریکا و اروپا ادامه می‌دهد به طوری که جنگنده‌هایش، بیمارستان‌ها، ساختمان‌ها، برج‌ها و منازل شهروندان فلسطینی را بمباران کرده و بر روی سرشان ویران می‌کند و همچنان از ورود آب و غذا و دارو به نوار غزه جلوگیری می‌کند.

تجاوزات مستمر اشغالگران به نوار غزه،تاکنون منجر به شهادت 34 هزار و 735 نفر و زخمی شدن 78 هزار و 108 نفر دیگر شده است. همچنین این تجاوزات به آوارگی حدود یک میلیون و هفتصد هزار نفر از ساکنان نوار غزه بر اساس بیانیه‌های سازمان ملل متحد انجامیده است.
 

دیگر خبرها

  • حزب‌الله پاسخ حملات اسرائیل را داد
  • اذعان ارتش اسرائیل به ناکامی برابر مقاومت فلسطین
  • ادامه نبرد سنگین مقاومت فلسطین با ارتش اسرائیل در رفح/ دور جدید مذاکرات آتش‌بس امروز برگزار می‌شود
  • ادامه نبرد سنگین مقاومت فلسطین با ارتش اسرائیل در رفح
  • پیام‌ها و پیامدهای موافقت «حماس» با پیشنهاد «آتش‌بس»
  • درگیری شدید مقاومت فلسطین و ارتش اسرائیل در شرق رفح/ شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۷۸۹ تن رسید/ حمله گسترده پهپادی و موشکی حزب الله به مواضع ارتش اسرائیل
  • درگیری شدید مقاومت فلسطین و ارتش اسرائیل در شرق رفح/ شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۷۸۹ نفر رسید/ حمله گسترده پهپادی و موشکی حزب الله به مواضع ارتش اسرائیل
  • درگیری شدید مقاومت فلسطین و ارتش اسرائیل در شرق رفح/ شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۷۸۹ نفر رسید
  • هوشمندی سیاسی جلوه دیگری از قدرت میدانی مقاومت است
  • تجلیل امیرعبداللهیان از ایستادگی ملت ‌و گروه‌های مقاومت فلسطینی در برابر صهیونیست‌ها