Web Analytics Made Easy - Statcounter

فربد فدایی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: جامعه سالم پیش نیاز و امنیت روانی نیاز واقعی افراد آن جامعه است، زیرا با وجود امنیت، آسایش و آرامش می توان بستر فعالیت مردم را هر زمینه ای اعم از سیاسی،‌ اقتصادی،‌ فرهنگی و اجتماعی فراهم ساخت و به عبارتی دیگر توجه به امنیت روانی در همه بخش ها، مهم ترین مسئولیت دست اندرکاران و خواستگاه همگانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به این سوال که آیا تهدید غذایی مانند توزیع کیک های حاوی قرص های مشکوک لطمه زدن به امنیت روانی جامعه است، گفت: نبود امنیت روانی سلامت جامعه را تهدید می کند و در عین حال نابودی و متلاشی شدن انسجام و یکپارچگی را مردم در پی خواهد داشت و شیرازه جامعه را هدف قرار می دهد.

فدایی ادامه داد: امنیت به معنای آرامش و نبود ترس و وحشت است و از این رو امنیت اجتماعی که عموم جامعه را در بر می گیرد هرچند در زیر مجموعه مفهوم گسترده ای با عنوان امنیت انسانی قرار می گیرد، اما باید اذعان کرد زمانی امنیت در اجتماع تحقق می یابد که همه مجموعه امنیت انسانی در آن جامعه محقق شده باشد. 

وی تصریح کرد: امنیت روانی، فردی، اجتماعی، ملی و بین المللی، اقتصادی، سیاسی و حتی امنیت نظامی شامل امنیت انسانی است. بر این اساس نمی توان تنها امنیت اجتماعی را در امنیت اقتصادی، نظامی و یا روانی محدود و یا خلاصه کرد.

این متخصص اعصاب روان ادامه داد: امنیت از مولفه هایی برخوردار است و این مساله بویژه در بخش امنیت روانی بیش از پیش نمود دارد زیرا روان آدمی نیز تحت تاثیر همه علل و عوامل درونی و بیرونی واکنش نشان می دهد. از این رو در بهداشت و سلامت روانی شخص و یا اجتماع باید به همه علل و عوامل بویژه دغدغه های جامعه حتی در بعد فیزیکی که همواره یکی از نگرانی های مردم به شمار می رود،‌ توجه کرد و به نیازها پاسخ داد.

فدایی گفت: جامعه همانند انسان، نیازمند امنیت کامل و جامع است. همان گونه که انسان در یک امنیت جامع انسانی می تواند احساس کند که از امنیت روانی برخوردار است، هر جامعه ای نیز در صورتی احساس امنیت روانی می کند که همه انواع امنیت را احساس کند و تهدیدی متوجه او نباشد.

وی تصریح کرد: امنیت روانی هر جامعه ای نیز به تحقق امنیت همه جانبه بستگی دارد و هر تهدید و یا احساس تهدید و خطری می تواند امنیت روانی جامعه را مختل و یا با بحران مواجه کند.

فدایی با اشاره به توزیع کیک های آلوده به قرص های مشکوک افزود: این موضوع از جانب هر فرد یا گروهی صورت گرفته باشد به نوعی تهدید غذایی است و هدف آن ایجاد حس ناامنی در جامعه است و آن را باید در راستای تهدیدات نظامی فرض کرد زیرا همانطور که تهدید نظامی در روحیه انسان و در کل جامعه تأثیر دارد،‌ در مجموع این اتفاقات جامعه را با فقدان امنیت روانی مواجه می سازد.

برچسب‌ها سلامت روان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت روان سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۷۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردار رادان: دشمن به دنبال کارزارهای خیابانی است

 به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، سردار احمدرضا رادان در نشست هم اندیشی معاونت حقوقی و امور دولت و مجلس، اظهار داشت: یکی از کار‌های ویژه‌ی هر نظام امنیت اجتماعی و امنیت است و این مبنای سنجش و کارآمدی هر نظامی محسوب می‌شود.
 

وی با بیان اینکه دشمنان به دنبال این هستند که موضوع عفاف و حجاب را امنیتی و انتظامی جلوه دهند و جامعه را ناامن کنند، افزود: بار‌ها اعلام کرده ایم که این موضوع کاملا اجتماعی و فرهنگی است، ولی هنگامی که سرریز می‌شود باید با اقدام انتظامی از آسیب بیشتر آن جلوگیری کرد.

سردار رادان با بیان اینکه امنیت محصول جمعی است و به هیچ عنوان نباید آن را کار ویژه یک دستگاه دانست، افزود: برآیند همه فعالیت‌ها در همه حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و نقش تاثیرگذار همه این‌ها می‌شود امنیت که باید آن را حفظ و ارتقا بخشیم.

وی افزود: در موضوع عفاف و حجاب همگان شاهدند که دشمن تا پشت درب خانه‌های ما آمده و به دنبال گرفتن چادر از بانوان است که امروز به عنوان پرچم کشورمان محسوب می‌شوند و در اینجا ما باید پای کار باشیم و این اجازه را به دشمن ندهیم.

وی ادامه داد: امروز فراجا ۴۰ ماموریت و وظیفه مشخص شده در قانون دارد که هرکدام از این ماموریت‌ها ۱۰ الی ۱۵ پیش نیاز دارد، یعنی باید این‌ها باشد تا بتوان آن ۴۰ ماموریت را به درستی انجام داد و یکی از این‌ها برخورد با بی حجابی است.

دیگر خبرها

  • رسانه‌ها و معلمان در پیشگیری از خودکشی نقش مهمی دارند
  • هویت تهدیدکنندگان دی‌ماریا: تروریست‌های مواد مخدر
  • بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند
  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • سردار رادان: دشمن به دنبال کارزارهای خیابانی است
  • تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان
  • دشمن دنبال گرفتن چادر از بانوان است/سنجش کارآمدی هر نظام با امنیت
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه
  • لزوم انسجام روحانیت و نیروهای انقلابی/ آینده روشنی پیش رو داریم
  • ترومای اجتماعی، طوفان خاموش